top of page

Oplossingen

Promoot een nieuw product, verhoog de acquisitiecijfers van klanten of creëer een onvergetelijke merkboodschap met deze digitale signage. Deze holografische oplossing kan in veel verschillende industrieën worden gebruikt en biedt echte bedrijfswaarde.

HyperVSN_promo-09.jpg

Horeca

Cafe’s, bars, restaurants en food courts.

Onderscheid je van concurrenten, promoot jouw menu en creëer een buitengewone beleving voor elke klant met betoverende 3D-bewegwijzering.

real_retail.png

Retail

Winkelcentra, supermarkten en winkels.

Adverteer aanbiedingen, trek de aandacht naar nieuwe producten en overtuig je klanten met de HYPERVSN Wall oplossing. Perfect voor elke winkelomgeving

Office_desktop_poster.png

Hospitality

Hotels, hostels en B&B's.

Bied een 5-sterrenervaring, promoot de diensten van jouw hotel en versterk de merkentrouw met holografische oplossingen.

Presentation.png

Corporate

Kantoren, studio's en receptieruimtes.

Stop met wachten in de saaie ontvangstruimte, geef jouw bedrijfscommunicatie een boost, breng jouw aanbod in 3D onder de aandacht en breng de branding van jouw bedrijf naar een volgende dimensie.

Criss Angel.png

Entertainment

Bioscopen, galerijen, clubs en casino's.

De wereld van entertainment zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de HYPERVSN-technologie van de nieuwe generatie.

Klaar om de show te stelen?

Volkswagen.jpg

Events

Tentoonstellingen, shows, conferenties, ...

Laat de hele wereld praten over uw volgende evenement met geavanceerde 3D-technologie van HYPERVSN. Je krijgt maar één kans om een indruk achter te laten, zorg ervoor dat het een grote is.

bottom of page